Ett av ditt livs viktigaste affärer

Att byta bostad, eller sälja fastighet av annat skäl, är för många ett stort beslut. Nästan lika stort är beslutet att välja mäklare.

Här tycker vi att du ska vara riktigt kräsen och ta dig tid att hitta en mäklare som du känner förtroende för och som du tror kommer att engagera sig i din försäljnig som om det vore mäklarens egen. En fördel är förstås om du tycker det är trevligt att träffa mäklaren också, för du kommer att ha en hel del att göra med ”din” mäklare.

Anlitar du Fjällviddens Fastighetsmäklare anlitar du en erfaren mäklare med stor kompetens, ordningssinne och affärsmässighet. Vi vet att det är minst lika viktigt med en nöjd köpare som ett högt försäljningspris. Vår inställning är att en trygg köpare är en bra köpare – både för dig som säljare och för oss som mäklare. Men här och nu är det du som säljare som står i fokus. Låt oss kort berätta hur vi kan hjälpa dig att göra en riktigt bra fastighetsaffär så att du i efterhand kan känna dig trygg med att den genomfördes på absolut bästa sätt för dig. Lite längre ner ger några tidigare kunder omdömen om oss.

En trygg försäljning

När du kontaktar oss bokar vi ett möte hemma hos dig eller på vårt kontor i Funäsdalen. Att välja mäklare per telefon avråder vi från och vi lämnar heller ingen prisuppgift per telefon – det är inte seriöst. Om vi först ses på vårt kontor kommer vi att berätta hur vi arbetar och du kan känna oss på pulsen direkt. Känns det sedan bra för dig kommer vi hem och gör en värdering på plats samt lämnar en offert. 

Nu är vi på plats hos dig. Med vana ögon går vi igenom fastigheten, kombinerar det vi ser med vad marknaden förväntas vara villig att betala – vi gör en värdering helt enkelt. Baserat på värderingen sätter vi vårt pris, som antingen kan vara provisionsbaserat eller ett fast pris – det bestämmer du.

Om allt nu känns rätt för dig, vilket vi hoppas att det gör, så sätter vi igång!

Vi skräddarsyr gemensamt en marknadsföringsplan och, om du vill, kommer du att få massor av råd och tips om hur din bostad kan bli extra fin inför försäljningen. Sedan kan du i princip luta dig tillbaka.

Vi samlar in och kontrollerar noga all fakta som behövs, ordnar ritningar och eventuell tomtkarta, tar snygga bilder och förpackar så småningom allt i en säljande beskrivning till såväl internet som till våra snygga objektsbeskrivningar som delas ut på visningarna. Självklart får, och ska, du godkänna allt innan det publiceras.

Under försäljningsprocessen kommer vi att göra allt vi kan för att du ska få ett så bra försäljningspris som möjligt. Det skäms vi inte för att säga! För det är du som gett oss uppdraget och som betalar för det. Dessutom är detta den enda punkt där vi som mäklare enligt Fastighetsmäklarlagen har rätt att vara partiska. I alla andra frågor måste vi enligt lag vara opartiska och värna lika mycket om dig som säljare som om köparen – och det gör vi förstås!

När köpet sedan är klart håller vi i kontraktsskrivning, bevakar inbetalning av handpenning, gör likvidavräkningar, ser till att eventuella lån löses, gör kapitalvinstberäkning osv. Vi finns helt enkelt med dig genom hela affären tills dess att nycklarna lämnas över.

Kontakta Fjällviddens

GDPR

Referenser

Vår ambition är att alltid ha riktigt nöjda säljare och köpare! Vi vet att det bästa betyget är när köpare och säljare återkommer till oss vid sin nästa flytt eller rekommenderar oss till sina vänner och bekanta:

Jag är väldigt nöjd med det personliga bemötande som jag har fått av Åsa och med den professionalism som hela processen har drivits med

Säljaren till Nälstavägen 21

villa i Spånga

Valet av mäklare var enkelt! Åsa på Ädelmarks! Har numera även tipsat andra säljare som blivit minst lika nöjda. Helproffsigt – men ändå personligt!

Säljaren till Aladdinsvägen 47

villa i Smedslätten, samt lägenhet i Äppelviken, båda Bromma

Vi är verkligen jättenöjda. Åsa på gjorde precis allt man kunde förvänta sig. Och lite till!

Säljarna till Bardabacken 4

villa i Höglandet, Bromma

Med det fantastiska engagemang och den effektivitet Åsa genomförde min lägenhetsförsäljning skulle jag gladeligen anlita henne igen!

Säljaren till Wollmar Yxkullsgatan 50

lägenhet på Södermalm i Stockholm